Sociaal competentie model

Het theoretisch kader

Het inzetten van de juiste zorgprofessional is van wezenlijk belang.
Daarom vertel ik graag iets meer over de theorie die de basis vormt van onze zorgprofessionals. Alleen met goede kennis kom je verder en tot bloei. 

Op het moment dat je dit leest, weet dan, we zijn er voor je als er een verstoring is in de draagkracht en de draaglast. Planmatig en doelgericht brengen we balans terug met de benodigde aanpassingen. Ook zetten we hulpmiddelen in ter ondersteuning van die balans. Keep in Touch hulpverlening werkt hierbij met het sociaal competentiemodel. We kijken hierbij samen met je naar de draagkracht en de draaglast van de zorgvrager en zijn of haar omgeving. Dit betekent duidelijke begeleiding en ondersteuning bij onder andere:

In het bijzonder kunnen we een rol spelen in het begeleiden van /oefenen met gedrag in specifieke situaties onder andere:

Maar… iedere situatie is uniek. Jij en jouw vragen zijn uniek! En daarmee ook het vraagstuk waarmee jullie te maken hebben. Bij Keep in Touch hulpverlening maken we gebruik van de theorie om in de praktijk doelen te verwezenlijken en doen dit met een hands-on mentaliteit! Bovenstaande punten zijn voorbeelden, wij bekijken iedere hulpvraag afzonderlijk en samen maken we daarbij de juiste keuzes. 

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!