Over ons

Samen sterk

Wij van Keep in Touch hulpverlening hebben ons in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van autisme (ASS) en aanverwante stoornissen. Het gaat hier om het brede spectrum van ASS/ADHD en aanverwante stoornissen met uitdagingen op het gebied van gedrag. Wij hanteren geen onder- of bovengrens in leeftijd. Ook wat betreft IQ hanteren we geen vaste waarden. Belangrijk is dat de zorgvrager leerbaar is en het aanbod passend. In overleg bekijken we hoe we begeleiding en ondersteuning kunnen bieden.

Een stukje historie

In 2004 is Keep in Touch hulpverlening opgericht als eenmanszaak. Na jaren bij diverse grote instellingen te hebben gewerkt werd het tijd mijn eigen licht te laten schijnen. Met de kennis die ik al had en in de jaren die volgenden heb ik ontzettend veel geleerd, beleefd en nog meer kennis opgedaan in de sector van ambulante begeleiding. Met succes en veel voldoening heb ik samen met de zorgvragers de balans in hun leven weer terug weten te krijgen.

Medio 2017 is Keep in Touch hulpverlening over gegaan in een VOF. Mijn man en ik zijn nu samen verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede zorg en alles wat daarbij komt kijken. Samen sterk is ons motto; niet alleen wij samen maar ook de verbinding tussen de zorgvragers en Keep in Touch hulpverlening.

Een eigen plek

Je bent bij ons van harte welkom op onze locatie, vanuit een huiselijke sfeer helpen wij je op weg. Kijkt u op de site rustig verder naar alles wat wij nog meer te bieden hebben. Wij zijn er trots op dat wij mogen bijdragen aan het proces. Het is een geweldige ervaring om een kind stukje bij beetje weer in zijn of haar eigen kracht te zien komen!

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!