Ambulante begeleiding

Een zorgprofessional bij je thuis

Is er bij jou in de omgeving sprake van een autismestoornis (ASS)? Heb je te maken met uitdagingen in het gedrag van een geliefde? Wij
ondersteunen je graag in jouw situatie.
Zo horen er bijvoorbeeld bij elke leeftijd andere vragen en ontwikkelingen.
Dan is het fijn wanneer een zorgprofessional letterlijk in de buurt is. Ambulante begeleiding kan dagelijks, maar ook een paar uur per week zijn.

Ambulante begeleiding kan zowel bij je thuis als op locatie. Ambulante begeleiding is individuele begeleiding in de breedste zin van het woord, we ontdekken samen wat passend is. Er zijn verschillende vormen van ambulante begeleiding mogelijk:

Wil jij hulp en begeleiding bij de uitdagingen die je ondervindt door autisme in je omgeving of die bij jezelf is geconstateerd? Wij begeleiden en helpen je graag overzicht te krijgen, om zo te komen tot verbeteringen en ontwikkeling. Onze zorgprofessionals staan je bij om weer tot bloei te komen. 

Verschillen in aanpak

Iedereen is anders en dat respecteren wij. Keep in Touch hulpverlening kiest voor een gerichte benadering, specifiek kijken we naar jullie situatie. 

Jonge kinderen helpen wij bijvoorbeeld door te focussen op speltherapie, door communicatie via spel uit te lokken en te bevorderen, door te werken met concrete materialen zoals handpoppen, speelhuisjes, uitdagende en gekleurde materialen.

Bij basisschoolkinderen richten we ons op de sociaal-emotionele ontwikkeling met onder meer gezelschapspelen, sociale leerverhalen, rollenspelen en extra focus op psycho-educatie. Centraal staat ook de vraag: wie ben ik? Daarnaast kunnen wij begeleiding bieden bij schoolvlakken als begrijpend lezen, instructies en opdrachten correct lezen en uitvoeren.

Jongeren en jongvolwassenen begeleiden wij door het inzetten van psycho-educatie, plannen en organiseren van taken, toetsen en opdrachten, opstellen examenplanning. Kortom alle executieve functies zullen worden uitgebreid.

Wij hebben voor iedere leeftijd een passend aanbod. Via het contactformulier kan je contact opnemen met ons.  

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!